Mängd | Råvara/produkt | Info | Leverantör |
---|---|---|---|
4 st | potatis | ||
4 skivor | bacon | ||
100 g | cheddar, riven | ||
salladslök | |||
svartpeppar | |||
salt |
Förberedelser
- Förbered grillen för grillmetod 50/50.
- Koka potatisen i ca 15-20 minuter.
- Stek baconskivorna.
- Riv cheddarosten och hacka baconskivorna.
- Skär potatisen i halvor och gröp ur, så du får en skål av potatisen.
- Blanda samman, potatis, cheddar och bacon.
- Lägg fyllningen i potatishalvan och topp med lite bacon.
Tillagning
- Tillaga potatishalvorna vid sidan av värmekällan.
- Klar att servera när osten har smält.
- Toppa med finhackad salladslök och smaksätt med lite salt samt svartpeppar.
Servering
- Servera med gräddfil och en sallad.