Mängd Råvara/produkt Info Leverantör
600 g biff 150 g / person  
100 g rucola    
250 g körsbärstomater    
6 st rädisor    
  parmensanost    
  olivolja    
  svartpeppar    
  salt    

Förberedelser

  • Förbered grillen för grillmetod 50/05.
  • Salta & peppra köttet.
  • Skär tomaterna i halvor.
  • Skär rädisorna i tunna skivor.

Tillagning

  • Börja med att grilla köttet direkt över glöden i ca 2 minuter på varje sida.
  • Fortsätt tillagning på indirekt värme tills du når ca 50 °C i kärntemperatur.
  • Låt köttet vila i ca 8 minuter.

Servering

  • Skär köttet i skivor.
  • Skapa din kreation med en bädd av rocula och placera det skivade köttet, tomat samt rädisor snyggt på tallriken.
  • Hyvla över lite parmensanost.
  • Toppa med svartpeppar och olivolja.