Mängd | Råvara/produkt | Info | Leverantör |
---|---|---|---|
600 g | biff | 150 g / person | |
100 g | rucola | ||
250 g | körsbärstomater | ||
6 st | rädisor | ||
parmensanost | |||
olivolja | |||
svartpeppar | |||
salt |
Förberedelser
- Förbered grillen för grillmetod 50/05.
- Salta & peppra köttet.
- Skär tomaterna i halvor.
- Skär rädisorna i tunna skivor.
Tillagning
- Börja med att grilla köttet direkt över glöden i ca 2 minuter på varje sida.
- Fortsätt tillagning på indirekt värme tills du når ca 50 °C i kärntemperatur.
- Låt köttet vila i ca 8 minuter.
Servering
- Skär köttet i skivor.
- Skapa din kreation med en bädd av rocula och placera det skivade köttet, tomat samt rädisor snyggt på tallriken.
- Hyvla över lite parmensanost.
- Toppa med svartpeppar och olivolja.