Mängd Råvara/produkt Info Leverantör
2 st romansallad, krukor    
2 st kycklingfiléer    
4 st skivor ljust bröd    
1 st vitlöksklyfta    
2 msk olivolja    
  parmensan    
  svartpeppar    
Dressing      
1 dl majonnäs   hellmann's
2 st vitlöksklyftor, pressade    
2 st sardeller    
1/2 dl parmensan, finriven    
2 msk citronsaft    
  tabasco    

Förberedelser

  • Förbered grillen för grillmetod 50/50.
  • Blanda samman alla ingredienserna för dressingen.
  • Skär brödskivorna i tärningar.
  • Blanda samman olivolja och pressad vitlök i en skål.
  • Vänd ned brödtärningarna i skålen.

Tillagning

  • Grilla kycklingfiléerna tills de når 72 C.
  • Rosta brödtärningarna på grillen.

Servering

  • Skär kycklingfileerna i skivor.
  • Fördela romansalladblad, kycklingskivor och krutonger på fyra tallrikar.
  • Häll över dressing och toppa med hyvlad parmensan.
  • Vrid några varv med pepparkvarnen över salladen.