Mängd | Råvara/produkt | Info | Leverantör |
---|---|---|---|
4 st | brödskivor | ||
4 st | skivor chévre | ||
2 st | vitlöksklyftor | ||
1 msk | limejuice | ||
körsbärstomater på kvist | |||
flingsalt |
Förberedelser
- Förbered grillen för metod 50/50.
- Skär fyra skivor av chévren.
- Skala vitlöksklyftorna och skär i tunna skivor.
Tillagning
- Lägg tomaterna i en gjutjärnspanna.
- Ringla i olivolja över tomaterna och fördela vitlöken i gjutjärnspannan.
- Placera gjutjärnspannan på indirekt värme och baka tomaterna i ca 6-8 minuterna.
- Rosta brödskivorna på grillen.
Servering
- Fördela chévre på brödskivorna.
- Garnera osten med några tomater.
- Toppas med flingsalt och såsen från gjutjärnspannan.
Tips
- Servera tillsammans med rostade valnötter.
- Ringla över lite honung.