Julskinka
Tillagad med rotisseri
Mängd |
Råvara/produkt |
Info |
Leverantör |
2-3 kg |
julskinka kokt |
|
|
Griljering |
|
|
|
1 st |
ägg |
|
|
2 msk |
skånsk senap |
|
|
2 msk |
dijonsenap |
|
|
1 dl |
panko |
|
|
Förberedelser
- Förbered grillen för använda rotisserie och ta sikte på en temperatur på ca 200 °C.
- Vispa samman alla ingredienserna ägg och senap i en skål.
- Mortla panko till lite ett mindre strössel.
- Trä julskinkan på rotisseriets spett.
- Fixera julskinkan med två gafflar.
- Lägg spettet med julskinkan över en form.
- Pensla på ägg- & senapsbladningen runt om på skinkan.
- Strö över panko.
Tillagning
- Placera rotisseriet med julskinka på grillen.
- Starta motorn och stäng grillens lock.
- Tillaga tills julskinkan får en fin färg.
Servering
- Lägg på en skärbräda och placera på julbordet tillsammans med din favoritsenap.
Tips från Napoleon Food Lab
- Johan Ersätt den skånska senapen med en het variant som t ex Johnny's Mango & Habanero.