Mängd | Råvara/produkt | Info | Leverantör |
---|---|---|---|
200 g | nacho chips | ||
1 st | kycklingfilé | grillad, skivad | |
2 st | chili, spansk | ||
1/2 st | gul lök | ||
cheddarost | riven | ||
persillado |
Förberedelser
- Förbered grillen för grillmetod 50/50.
- Kärna ur chilin och skär i bitar.
- Skala och skär löken i strimmlor.
- Skär kycklingfilén i tunna skivor.
- Använd en Napoleon planka.
- Börja med ett lager med nacho chips.
- Toppa med de olika tillbehören.
- Gör 2-3 lager till med nacho chips och tillbör.
Tillagning
- Placera plankan på grillen vid sidan av värmen.
- Tillaga tills osten smälter.
Servering
- Servera direkt från plankan tillsammans med olika dipsåser.
Tips från Napoleon teamet
- Mats: Skapa mer styrka med tunna skivor av jalapeno.
- Ulf: Toppa med gräddfil och chipotlepaste.