Mängd | Råvara/produkt | Info | Leverantör |
---|---|---|---|
400 g | högrevsfärs | grovmald | |
svartpeppar | |||
salt | |||
Tillbehör | |||
4 st | hamburgerbröd | potato burger bun | Korvbrödsbagaren |
cheddarost | |||
tomat | |||
gullök | |||
salt | |||
sallad | |||
majonnäs | |||
ketchup |
Förberedelser
- Förbered grillen för grillmetoden direkt.
- Gör 4 löst formade bollar av färsen.
- Förbered alla tillbehör.
- Hetta upp Napoleons stekplatta eller Napoleons gjutjärnspanna på grillen.
Tillagning
- Lägg bollen på en riktigt het stekplatta och tryck till med stekspaden.
- Salta burgarens ytan och vänd burgaren.
- Tryck till med stekspaden igen.
- Vrid något varv med pepparkvarnen över burgaren.
- Lägg på ostskivorna.
- Rosta hamburgerbrödet på grillen.
Servering
- Montera burgarna med de olika tillbehören och servera direkt.
Tips från Napoleon teamet
- Ulf: Testa att laga smash burger på Lindströms ekologiska burgare.