Mängd | Råvara/produkt | Info | Leverantör |
---|---|---|---|
4 st | ramslöksgrill | Stensåkra | |
4 st | tunnbröd | ||
mos | tillagat från grunden | ||
4 st | saltgurkor | ||
2 dl | majonnäs | Hellmann´s | |
senap | |||
ketchup | |||
rökt paprikapulver | |||
svartpeppar | |||
salt |
Förberedelser
- Börja med att tillaga ett klassiskt potatismos
- Förbered grillen för grillmetod direkt.
- Finhacka saltgurkorna och blanda med majonnäsen.
Tillagning
- Grilla ramslökskorvarna till fin färg runt om.
- Värm tunnbröden på grillen.
Servering
- Smöra tunnbröden, lägg på två klickar potatismos.
- Lägg grillad korv ovanpå, en rejäl klick gurkmajonnäs, senap, ketchup, salt, peppar och lite rökt paprika.
- Vänd ihop rullen och linda in den i smörpapper.
Tips från Napoleon teamet
- Mats: Servera med räksallad istället för gurkmajonnäs.
- Ulf: Toppa med sallad och rostad lök.